Samen trainen

THE BEST PART OF YOUR EVERYDAY

ONZE MISSIE | JOUW RESULTAAT

Healthy Community

Over HIIT District

HIIT District is hét online platform voor iedereen met een actieve lifestyle, met content om je iedere dag te motiveren en inspireren om voldoende te bewegen en gezond te leven. Dit doen wij volgens onze drie pijlers: fuel – move – improve. 


Unieke programma’s voor iedere doelstelling bevatten praktische voedingsschema’s en online workout video’s van 30 minuten, zodat jij kunt trainen waar en wanneer jij wil. Laat je motiveren via onze community boordevol praktische tips, relevante artikelen en cursussen op het gebied van training, voeding en lifestyle. Heb je wat extra hulp nodig? In onze community ontmoet je anderen en kun je al jouw vragen stellen. 

100+
Artikelen gepubliceerd 
50+
Workouts van 5 tot 30 minuten
20+
Jaren ervaring in fitness

Inspireren

Wij inspireren je om jouw sportieve resultaten te behalen en gemotiveerd te blijven. Dit doen we door praktische tips en artikelen over voeding, training en lifestyle met je te delen.

Motiveren

Wij motiveren je om je actieve lifestyle te behouden en net dat stapje harder te gaan. Dit doen we door unieke programma's en korte HIIT workouts van maximaal 30 minuten.

Ondersteunen

Wij ondersteunen jouw actieve lifestyle en brengen je in contact met anderen die hetzelfde doel hebben. Dit doen we met een online community vol handige tools en support van anderen. 

HIIT WORKOUTS

Ab Attack

Een dynamische workout van 30 minuten om de spieren rondom je romp te versterken. Met functionele oefeningen geïnspireerd door vechtsporten, in combinatie met isolatie oefeningen voor je core bouw jij aan een sterke basis.

Booty Builder

De ultieme billen workout van 30 minuten voor strakke en ronde billen. Het accent ligt op het sterker maken van billen en benen voor mooie vormen, door isolatie en krachtoefeningen gericht op de bovenbenen, hamstring en bilspieren.

Cardio Circuit

Een uitdagende vetverbrander van 15 minuten om snel en veilig je hele lichaam te trainen. Oefeningen op hoge intensiviteit worden afgewisseld met kort herstel om je cardiovasculaire systeem uit te dagen en veel calorieën te verbranden.

Rapid Recovery

Een praktische workout van 15 minuten voor een sterk en flexibel lichaam. De functionele oefeningen zijn gericht op mobiliteit en flexibiliteit door middel van statisch stretchen en foamrolling gecombineerd met balans en coördinatie.
Kim
Goede programma's die mij helpen mijn doelen te behalen en zorgen dat ik sporten ook echt weer leuk vind!
Dennis review
Martin

Deze HIIT workouts echt het ‘kersje op de taart’ om topfit te raken. Ik ben helemaal fan!