Samen trainen

TRAIN ON YOUR OWN TERMS

Neem de regie over jouw resultaat

Healthy Community

Over HIIT District

HIIT District is hét online platform voor iedereen met een actieve lifestyle. Train waar en wanneer jij maar wil met on demand video's, audio workouts en trainingsschema's. Met unieke programma's voor iedere doelstelling en workouts van maximaal 30 minuten kun je eindelijk de resultaten van je dromen behalen. Laat je motiveren met praktische tips, relevante artikelen en cursussen op het gebied van training, voeding en lifestyle. Heb je wat extra hulp nodig? In onze community ontmoet je anderen en kun je al jouw vragen stellen. 
100+
Artikelen gepubliceerd 
50+
Workouts van 30 minuten
20+
Jaren ervaring

Onze missie

Inspiratie

Inspireren

Wij inspireren je om jouw sportieve resultaten te behalen en gemotiveerd te blijven. Dit doen we door praktische tips en artikelen over voeding, training en lifestyle met je te delen.
Motivatie

Motiveren

Wij motiveren je om  je actieve lifestyle te behouden en net dat stapje harder te gaan. Dit doen we door unieke programma's, cursussen en HIIT workouts aan te bieden.

Ondersteuning

Ondersteunen

Wij ondersteunen jouw actieve lifestyle en brengen je in contact met anderen die hetzelfde doel hebben. Dit doen we met een online community vol tools en support van anderen. 

HIIT BOOTY

De ultieme booty workout voor strakke en ronde billen. Het accent ligt op het sterker maken van de billen, benen en buikspieren voor mooie vormen.

HIIT CORE

Een dynamische workout om efficiënt en veilig de spieren rondom je romp te versterken. Met functionele oefeningen bouw jij aan een sterke basis.
HIIT circuit workout

HIIT CIRCUIT

Een uitdagende vetverbrander om snel en veilig je hele lichaam te trainen. Oefeningen op hoge intensiviteit worden afgewisseld met kort herstel.