Samen trainen

Train waar en wanneer jij wil met District on Demand

Een complete app met meer dan 150 workouts

Overzichtelijke app

Eenvoudig filteren op categorie, tijdsduur en doelstelling
De beste beats

Motiverende muziek

Altijd de beste beat om jouw workout te rocken

HIIT workouts

Korte workouts van 5 tot 30 minuten om efficiënt te trainen
HIIT District app

Geen tijd voor de sportschool?

Geen zorgen, we hebben allemaal wel eens momenten dat het niet lukt om twee keer per week naar de sportschool te gaan. Maar dat hoeft geen reden te zijn om je trainingssessie over te slaan! Met de app van HIIT District heb je jouw personal trainer binnen handbereik.

HIIT District werkt met het My Wellness platform van Technogym om je een complete workout bibliotheek aan te bieden met meer dan 150 trainingsvideo's. De workouts zijn eenvoudig te volgen via je smartphone of laptop, maar kun je ook streamen naar je TV. Thuis sporten was nog nooit zo makkelijk!  

De workouts zijn eenvoudig te filteren op categorie, tijdsduur en doelstelling. Met trainingen van 5 tot 30 minuten en van core tot boksen is er altijd wel een geschikte workout te volgen. Laat je motiveren door de beste beats en top trainers en behaal super snel resultaat!

Naast de workouts on demand kun je ook buitenactiviteiten, zoals hardlopen en fietsen, en andere apps en apparaten koppelen om je resultaten bij te houden. Zo heb je constant inzicht in jouw voortgang en zie je bijvoorbeeld hoeveel calorieën je per week verbrand hebt. 

Probeer 7 dagen gratis

TRAIN ON YOUR OWN TERMS

Fantastische workouts die maximaal een half uur duren en veel varianten zorgen dat ik elke dag wat anders kan kiezen en me nooit verveel. Ik kan niet meer zonder, ben verslaafd!
Kim, 41 jaar
Naast dat ik 5 dagen in de week in de sportschool te vinden ben, zijn deze HIIT workouts echt het ‘kersje op de taart’ om topfit te raken.  Een dikke aanrader, ik ben helemaal fan!
Dennis review
Dennis, 38 jaar

Probeer District on Demand 7 dagen gratis