Kleurverloop

Het 12 weken BURN programma

Een online programma met workouts, voedingsschema's EN resultaat!

Afvallen & Shapen

Transformeer je benen, billen en buikspieren tot jouw ideale vormen 

Vetverbranding

Verbrand lichaamsvet in slechts 15 tot 30 minuten, drie keer per week

Meer Energie

Voel je goed en fit met simpele tips en schema's zonder streng dieet
Healthy Community

Ben jij klaar voor echt resultaat?

Wil jij eindelijk jouw doelen behalen en echt resultaat zien? Heb je behoefte aan een praktisch programma zonder jezelf uit te hongeren of uren in de sportschool te staan? En wil je dit graag samen doen met anderen? Dan is het 12 weken BURN programma van HIIT District de oplossing voor jou!

Tijdens het BURN programma ga je aan de slag met drie belangrijke pijlers voor resultaat. De eerste pijler is FUEL YOUR BODY. Voeding en herstel spelen een belangrijke rol om de beste resultaten te behalen. Jouw lichaam heeft voldoende brandstof en energie nodig om fit te worden en blijven. Met praktische voedingsschema's  kun jij nog steeds je favoriete producten blijven eten zonder schuldgevoel. Tips om je lichaam te herstellen en je hoofd leeg te maken zorgen dat jij lekker in je vel zit.

De tweede pijler is MOVE YOUR FEET en bevat de beste workouts om in vorm te komen. Je kunt de workouts overal en op ieder moment doen via je smartphone, tablet, laptop of TV. De workouts duren maximaal 30 minuten en we raden je aan om 2-3 workouts per week te doen. Zodra je een aantal workouts hebt ervaren ga je merken dat je de oefeningen steeds beter gaan en raak je verslaafd aan de energie en motivatie van de muziek en trainer!

Pijler nummer drie is IMPROVE YOUR LIFE. Tijdens het programma krijg je informatie en tips over gezonde keuzes en belangrijke elementen voor een fitte lifestyle. In de HIIT community vind je steun van anderen met dezelfde doelen, kun je al jouw vragen stellen en jouw inspiratie delen.  Of je nu beginner of gevorderde bent, je krijgt de support die jij nodig hebt om succesvol te zijn.

Wij gebruiken een unieke aanpak om snel resultaat te behalen

1. Voedingsschema's voor maximaal resultaat

Voeding speelt een belangrijke rol om de beste resultaten te behalen. Vanuit HIIT District geloven wij niet in een streng dieet of jezelf uithongeren om af te vallen. Wij streven naar aanpassingen in jouw voedingspatroon die realistisch en haalbaar zijn. Jouw lichaam heeft voldoende brandstof en energie nodig om fit te worden en blijven.

Met praktische voedingsschema's kun jij nog steeds je favoriete producten blijven eten zonder schuldgevoel. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld het voorbereiden van maaltijden, je partner helpen om gezonder met je mee te eten en wat je kunt eten om snel te herstellen.

2. De beste workouts om in vorm te komen

De workouts combineren vier favoriete elementen om snel resultaten te krijgen vanuit huis: core, booty, tabata en recover. Met deze fitnessprogramma's word je sterker, strakker en verbrand je super effectief vet zonder uren in de sportschool te staan. Het maakt niet uit wat je fitnessniveau is, je kunt ze aanpassen op jouw doelstellingen. De workouts duren maximaal 30 minuten en we raden je aan om 2-3 workouts per week te doen.

Zodra je een aantal workouts hebt ervaren ga je merken dat je de oefeningen steeds beter gaan en raak je verslaafd aan de energie en motivatie van de muziek en trainer! Zet je tv aan, klap je laptop open of volg de workout eenvoudig op je smartphone. Waar en wanneer jij wil.

3. Ondersteuning van de HIIT community

Een van de beste onderdelen van het BURN programma is support community! Tijdens het programma krijg je steun van anderen die net als jij fit willen worden, een sterker lichaam willen creëren en snel resultaat willen behalen. Vanaf het moment dat je de community binnen komt wordt je direct gemotiveerd, aangemoedigd en met open armen ontvangen.

Onze trainers helpen je graag op weg en beantwoorden alle vragen die jij tijdens het programma hebt. Of je nu beginner of gevorderde bent, je krijgt de support die jij nodig hebt om succesvol te zijn.

Ervaringen van succesvolle leden

Fantastische workouts die maximaal een half uur duren en veel varianten zorgen dat ik elke dag wat anders kan kiezen en het nooit saai is. Ik kan niet meer zonder, ben verslaafd!

Kim, 41 jaar

Naast dat ik 5 dagen in de week in de sportschool te vinden ben, zijn deze HIIT workouts echt het ‘kersje op de taart’ om topfit te raken. Een dikke aanrader, ik ben helemaal fan!

Dennis review
Dennis, 38 jaar
afvalprogramma
€ 229,-
€ 97,-

Het 12 weken BURN programma

  • Wekelijks 2-3 korte en effectieve workouts van maximaal 30 minuten
  • Trainen waar en wanneer jij wil via TV, laptop, tablet of smartphone
  • Elke week een praktisch voedingsschema zonder streng dieet
  • Direct toegang tot meer dan 200 workouts en de support community
  • Tips en informatie over voeding, training en gezonde keuzes


Ben jij klaar om in 12 weken echt resultaat te zien met dit meest complete programma wat je online tegen zult komen. Je profiteert tijdelijk van meer dan 55% korting dus waar wacht je nog op?!

  

Wekelijkse Workouts

Iedere week nieuwe workouts van 5 tot 30 minuten die je eenvoudig volgen via TV, laptop of smartphone. 

Voedingsschema's

Wekelijks een voedingsschema met simpele recepten en een boodschappenlijstje

Support Community

Direct toegang tot onze support community waar je alle vragen kunt stellen en anderen ontmoet

E-learnings

Leer meer over gezonde keuzes met wekelijks een nieuwe les en tip

E-books

Vol met informatie over training, voeding en herstel

Webinars

Complexe onderwerpen worden praktisch toegelicht

Start nu direct met het 12 weken BURN programma!